Detta är en blogg tillhörande Arlanda Jets Cheerleaders, startad i Mars 2011. Här kommer vi skriva om vad som händer på träningarna, och information gällande matcher, uppvisningar, tävlingar och annat kul som har med cheerleading och Jets att göra!

Många bäckar små, eller historien om hur du kan göra ett gäng cheerleaders väldigt lyckliga

Hej!

Vi är Arlanda Jets Cheerleaders, och vi vill ha dina pengar. Det låter kanske lite krasst och tråkigt, men så blir det ju tyvärr ofta när verkligheten är inblandad. Helst av allt skulle vi inte vilja prata om pengar alls, utan istället koncentrera oss på att göra det vi älskar mest: cheerleading.

Cheerleading börjar bli rätt stort i Sverige, och därför förutsätter vi att du är medveten om att det vi håller på med inte är att vifta med ”tofsar” och hoppa runt, utan snarare en krävande sport som ställer stora krav på sina utövare ifråga om styrka, uthållighet, koordination och en hel del jävlar anamma.

Skulle du mot förmodan ha missat det, eller bara känner för att se lite bra cheerleading, så kan du ta en paus i läsandet, sätta på filmerna nedan och se hur det ser ut när Sveriges landslag tar brons på VM, eller när Sveriges bästa coed-lag äger mattan på SM.


 

Så där bra vill vi också bli. Därför vill vi lägga vår tid på att träna istället för att sälja salami, lotter, jultidningar, påskägg, choklad, blommor, underkläder, ja ni fattar vart vi är på väg med det här…

Kruxet är att en cheerleader ju inte är en riktig cheerleader utan en dräkt. Och dräkter måste specialbeställas från USA. Och kostar runt 2-3000 kronor styck. Och det är här ungefär som vi skulle behöva lite hjälp.

Du förstår, det finns två sätt det här kan gå på:

1) Du struntar fullständigt i det här ropet på hjälp, klickar dig vidare och spenderar resten av dagen med att titta på bilder av fluffiga djur. Vi å andra sidan tvingas frångå våra principer om att alla ska ha möjlighet att vara med om allt roligt som vi har och blir ett tråkigt gäng på fem personer som kan sitta i en ring och tycka att det är tur att våra föräldrar hade lust att betala för vår dräkt.

2) Du tar omvägen förbi din internetbank och sätter in en slant till oss på kontonumret nedan. Du kanske till och med skriver ett mail eller en kommentar och berättar att du vill att vi ska länka till dig eller lägga upp en film där vi vinkar till dig eller vad du nu vill ha som tack. Du kanske till och med delar den här länken på Facebook eller Twitter. Vi blir väldigt glada, slipper oroa oss för vad vi ska ha på oss framöver och kan lägga all vår tid på att bli sjukt grymma på det vi gör.

För att citera en riktig hjälte – save the cheerleader, save the world.

Vårt kontonummer i Swedbank är: clearing 8327-9, kontonummer 923 907 013-0 (märk gärna betalningen med 123AJC). Vill du komma i kontakt med oss kan du skicka ett mail till carinherrmann@gmail.com.

Kommentarer

Tackar och bockar för den fina länken på oss från VM!

Tänkte bara ge ett tips om att det även går att köpa dräkter från kina för ca 600 kr. Kan vara bra att ha som start om ni inte vill köpa de dyra direkt. Skicka ett mail eller skriv till mig på face så kan jag berätta mer :) (Namnet i mailen är samma som på face ;) )De är kul att läsa er blogg så fortsätt att skriva!

/Sara i Eagels

Sara 2011-09-16 @ 22:02:23

Tack för tipset Sara!

Carin kontaktar dig vidare om detta, jätteroligt att du läser vår blogg oxå :)

Anne 2011-09-18 @ 16:29:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback