Detta är en blogg tillhörande Arlanda Jets Cheerleaders, startad i Mars 2011. Här kommer vi skriva om vad som händer på träningarna, och information gällande matcher, uppvisningar, tävlingar och annat kul som har med cheerleading och Jets att göra!

Nyhetsbrevet!

AJC Cheerful News

Klicka på länken för att registrera er till AJC's nyhetsbrev Cheerful News! Det kommer ut en gång i månaden där viktig information till alla lagen kommer att finnas! Det är toppen om föräldrar registrerar sig, oavsett nivå/ålder på den aktive, för att få information om vad som händer.

-----------------------------------------------------------------

Vidare måste jag påminna: Vi vet att det är sommar nu & att många kommer resa bort till och från.
Dock är det viktigt att man alltid anmäler frånvaro till mig, Anne, samma dag absolut senast 3 timmar innan träningen börjar! Eftersom flera har en längre bit att resa, behöver vi veta i god tid hur många som kommer på träningen. Skulle det vara någon gång att mer än 75% av alla är frånvarande kan vi eventuellt behöva ställa in så att inte ett par stycken stackare står helt ensamma på planen! Så HÖR AV ER! ;)

-----------------------------------------------------------------

Ni andra tränare: Kom ihåg att ni gärna får blogga här! Ladda upp bilder från just ert lags träningar, tror det är många som vill se :D Kontakta mig om ni glömt bort användarinfot eller får några problems..

//Anne, Coach Senior Orange
RSS 2.0