Detta är en blogg tillhörande Arlanda Jets Cheerleaders, startad i Mars 2011. Här kommer vi skriva om vad som händer på träningarna, och information gällande matcher, uppvisningar, tävlingar och annat kul som har med cheerleading och Jets att göra!

Laguppställning DM Mellersta 2012

Amanda Nelzén
Amanda tillhör stommen i laget och har haft alla möjliga positioner. I år är hon bas och sköter uppgiften med bravur. Håll utkik till höger i pyramiden där hon visar hur det ska gå till.

Anne Engström Pedersen
Anne är en av eldsjälarna i Jets och förutom att vara aktiv i laget är hon även tränare och en mästare i organisation. Anne basar på det mesta som går att basa och i cheeren visar hon prov på en riktigt grym röst.

Barbara Palavra
Av de som står på mattan den här tävlingen är Barbara den som är nyast i laget. Hon är riktigt orädd och testar på det mesta utan att tveka. I programmet är hon frontspot och backspot.

Camilla Rosén
Vad vore Jets utan Cammie? En riktig lycka att ha i laget då hon fixar både att basa och vara flyer och lär sig ny koreografi på ett kick. Hon är med i de flesta gymnastiksekvenser och har en utstrålning som heter duga.

Emelie "Mimmi" Schönberg
Mimmi är definitionen av dedikerad och är en fröjd att träna. Tyvärr är hon också vår lilla olycksfågel och är den som varit mest trasig under året. På grund av skadorna får hon vila lite från basandet nu till DM och hoppar istället in som frontspot.

Felicia Broberg
Felicia är både flyer och dyker upp varhelst det vankas gymnastik. Hon bjuder på riktigt bra teknik både i stuntsekvensen och pyramiden. Svår att missa, helt enkelt.

Helena Gålnander
Från Boden har vi importerat en riktig klippa i Helena. Hon är en backspot att lita på, hoppar som en gud och ser till att vi håller oss i form när det är hennes tur att hålla i träningarna.

Ida Vera Hedman Matovic
Ida är en av dem som pendlar en bra bit till träningarna och de många timmarna på pendeltåget är värt det, åtminstone för oss som får ha Ida i laget. Du ser henne som backspot och frontspot i programmet.

Jessica Wallin Gustavsson
Vilka tråkiga träningar vi skulle haft utan Jessica! Hon gör ett jättejobb för laget som gymnastik- och allmän fystränare och hon är dessutom ett nöje att ha programmet. Jessica är en riktigt stabil bas och backspot men vill du se vad hon verkligen går för ska du hålla koll i dansen där hon står på första raden.

Foto: Youbetterwork

Jonna Jokiranta
Jonna har varit med i laget i många år och är en av få som kan stoltsera med fyrsiffrigt licensnummer. Gymnastikmässigt är hon en klippa och återfinns i de flesta sekvenser.

Linn Gustafsson
Linn är en riktig kämpe och har oftast koll på hur hon ska peppa de andra i laget. Hon är en flexibel backspot som löser de flesta stunts utan problem.

Malin Sundström
Malin packar alltid med sig rätt attiyd i träningväskan och utvecklas i en rasande fart. Vill hon lära sig något, ja då gör hon det utan krusiduller. I programmet hittar du henne basandes lite varstans.

Melina Johansson
Om det är något som är kul på träningen, då är det oftast Melina som dragit skämtet. Hon kan lätta upp vilken stämning som helst men har ändå en kämpaglöd som hon plockar fram när det gäller.

Michaela Gustavsson Kajalic
Michaela är riktigt stark och ger sig inte i första taget. Hon lär sig snabbt och kan basa på det mesta, även när hon fått byta plats med kort varsel som nu.

Nora Björn
Nora är lite av den ultimata cheerleadern. Har hundraprocenting närvaro på träningarna, är grym både som flyer och bas och har fin teknik i hopp och gymnastik. Passa på att kolla in henne i första hoppsekvensen, där kommer hon till sin rätt.

Olivia Naili
Olivia är Jets personifierad. Antagligen började hon i laget som nyfödd, för hon har stenkoll på allt. I programmet basar hon för det mesta, men håll koll efter ramsan då hon drar heelstretch i ett thighstand.

Victoria Cedermark
Yngst på mattan och ny i laget för i år. Victoria har otrolig potential och lär sig väldigt fort. Hon återfinns till vänster i stuntsekvensen och håller pyramiden stadig som mittenflyer.
Tove Hermansson
Pia Lundkvist
Cassandra Lindberg
Sofie Lundberg Finnsson

Våra resterande lagmedlemmar som av olika anledningar inte står på mattan just på den här tävlingen. De kommer säkert dyka upp framöver dock, så håll utkik.
Kommentarer

Den där Tove värkar va en cool typ. :)

Inte tove hermansson 2012-02-16 @ 13:26:12

hejja hejja hejja!! :D Ni är topp och jag ska hålla alla mina tummar för er i helgen : D

kerstin 2012-02-17 @ 13:46:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback