Detta är en blogg tillhörande Arlanda Jets Cheerleaders, startad i Mars 2011. Här kommer vi skriva om vad som händer på träningarna, och information gällande matcher, uppvisningar, tävlingar och annat kul som har med cheerleading och Jets att göra!

DM Mellersta 2011

Halloj, då var man hemma efter en ganska lång bilresa från Hudiksvall :)
Tyvärr vart vår resultat på DM inte bra. Det är tråkigt, för vi hade en jättestor energi och engagemang, vi hade otur med att byggen rasade som alltid gått bra både på träningar och förträningen idag på tävlingen.
Extra tråkigt är det eftersom många av våra tjejer väntat i flera ååår på att få tävla. Nu när det väl gäller så fick vi en sådan tråkig placering. Men bortsett från detta, så hade vi en riktigt rolig dag uppe i Hudik! Och vi är taggade på att träna ännu mer nu för att bli ännu bättre! ;D <3Här är vi på invigningen :D <3Jessica klädd i Buissnes Casual och jag (Anne) tävlingsklädd :-DElin, Mimmi och Sofie med våra söta maskot-nallar Cassie och Lucy-Ann :)Elin med Cassie i sin fina Jets dräkt :DOch bakom denna dörr höll vi till under dagen och gjorde oss i ordning :D Vår lilla loge <3

Tack för idag tjejer! Hade jättekul även fast det inte gick så bra placeringsmässigt.
Kraam
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback